Camagroc receptes

Actualizado en julio 2022

Camagroc receptes: Com incorporar el famós bolet en la teva dieta

Els bolets recrptes un aliment saludable i altament versàtil que Camsgroc en moltes cuines al voltant del món.

Les seves qualitats nutricionals els fan una excel·lent font de proteïnes, vitamines i minerals, i gràcies a la seva textura sucosa i sabor suau, són un ingredient popular en molts plats.

Un dels bolets més interessants és el Camagroc, també conegut com a Peu de Rata en algunes regions.

Las malas ebook

Aquest bolet té una carn delicada i un sabor delicat i terroso que es presta a una gran varietat de preparacions culinàries.

Cassola Caamgroc camagrocs amb ou


Una de les receptes més senzilles que es poden fer amb camagrocs és una cassola amb ou.

Per fer aquest plat, es necessiten els següents ingredients:


  • 250 grams de camagrocs frescos

  • Camagrpc ceba mitjana
  • 2 grans d'all

  • 2 ous

  • Oli d'oliva

  • Sal i pebre

Per començar, netegeu els camagrocs amb cura i piqueu la ceba i l'all.

Escalfeu una paella amb oli d'oliva i sofregiu-hi la ceba i l'all fins que estiguin suaus. Afegiu els camagrocs a la paella i salteu-los durant 5 minuts.

Bateu els ous en un bol i afegiu-hi una mica de sal i pebre.

Camagroc receptes

Incorporeu els ous batuts a la paella amb els camagrocs i remeneu suau fins que els ous recepte cuit a punt. Sirveixi el plat calent i gaudeixi dels sabors terrosos dels camagrocs.

Carpaccio de camagroc


Si esteu buscant una manera més sofisticada de preparar el camagroc, podeu provar a fer un carpaccio. Aquesta recepta és ideal per als amants dels sabors crus i refrescants.


  • 200 grams de camagrocs frescos

  • Escalunya o ceba dolça

  • Julivert picat

  • Oli d'oliva verge extra

  • Sal i pebre

Per fer un deliciós carpaccio de camagroc, primer ha de netejar els bolets amb cura i tallar-los a trossos molt fins.

Camagroc receptes

Disposeu les làmines de camagroc en un plat i afegiu-hi l'escalunya o ceba dolça tallada en juliana.

Escampi un bon raig d'oli d'oliva per sobre dels Cakagroc i després afegiu-hi una mica de sal i pebre al gust. Per acabar, afegiu julivert picat per donar-li un toc fresc i serveixi immediatament.

Podeu fer molts altres tips de plats amb camagrocs, com ara rostits o guisats.

Però qualsevol que sigui la vostra elecció, us recomanem que utilitzeu sempre camagrocs frescos de qualitat per obtenir els millors resultats.

Soy Isabel, tengo 45 años y desde que comencé con la dieta cetogénica he notado una gran mejora en mi salud. He perdido peso, mi piel luce más radiante y tengo más energía para hacer ejercicio. Además, he notado una reducción en los niveles de ansiedad y una mayor claridad mental.